Fotografie wandelingen

Vliemeisje Fotografie wandeling
Vanwege mijn eigen vakantie zijn er in Juli geen fotografiewandelingen. Nieuwe datums worden spoedig gecommuniceerd. Kijk voor inspiratie eens op mijn instagram of facebook pagina vliemeisje.

Geniet van alle mooie dagen.

Liefs Marlies

Ga je mee?

Planning / tickets

Ik wil graag mijn passie voor het eiland en fotografie met je delen. Dit doek natuurlijk al via socialmedia. Maar nog leuker is het,  om dit al wandelend over de mooiste plekjes van het eiland samen te doen.

 

We gaan ontdekken, beleven en doen.

De grote camera laten we thuis, met je smartphone camera kan je meer dan je misschien denkt. Ook met je smartphone is het mogelijk om prachtige foto’s te maken. Hoe? Dat laat ik je ervaren.

 

Dus sta jij open om Vlieland op een andere manier te beleven en vind je het leuk om Vlieland door je smartphone camera te ontdekken?

 

Kijk in de agenda wanneer de wandeling plaats vindt, graag vooraf aanmelden.

 

De wandeling duurt ongeveer 2 uren. In deze uren gaan we samen op ontdekking op 1 van de mooiste plekjes van het eiland. Laat je grote camera thuis, en neem evt wat drinken mee voor onderweg.

Kosten zijn: 15 euro per persoon inclusief een Vliemeisje aandenken. Er is plaats voor 5 personen, ik heb bewust voor een kleine groep gekozen zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Zie ik je snel?

Planning / tickets