workshop leren loslaten

Vliemeisje Fotografie wandeling
Lieve lezer,

 

Je staat op het punt om aan de reis van je leven te beginnen. Een reis die alles in je leven zal veranderen, en een reis die al je dromen uit laat komen. Klinkt te mooi om waar te zijn he, maar ik beloof je dat wanneer jij je verantwoordelijkheid neemt om te gaan releasen, je dit echt kan bereiken. 

 

Want ik geloof dat we hier op aarde zijn om te groeien  en opnieuw te ontdekken wie je bent, en dat is het enige waarvoor je hebt besloten om hier naar aarde terug te keren. Vanuit dat collectief bewustzijn die je bent en altijd zal zijn, besloot je om terug te keren naar aarde in dit lichaam wat je nu hebt. Je wist dat je altijd bewustzijn zou zijn, en je wist dat jouw leven een groot spel zou zijn. Je alles kon creëren wat je wilde vanuit het contrast wat dit aardse leven jouw aanbood. Met contrast wordt bedoeld, situaties waaruit een verlangen stroomt. Bijvoorbeeld; je wordt ziek, je verlangen is om gezond te zijn, je ontmoet een vreselijk onbeschofte man, en je verlangen is dat je alleen nog maar mensen ontmoet die jouw met respect behandelen. 

Dus vanuit ieder contrast wat je meemaakt, groeit een nieuw verlangen. En ieder verlangen wat je voelt is jouw waarheid en moet werkelijkheid worden. Waarom, omdat het volgens de Wet van de aantrekkingskracht niet anders kan. Wat je uitzend/ verlangt is van jou! Jij bent degene die besluit of je het verlangen gaat halen, of tegen houdt.  Alleen jij! 

 

Alleen de waarheid is ook, dat we in onze jaren op aarde, heel veel overtuigingen en patronen hebben opgebouwd, die jou tegenhouden om dit verlangen te gaan halen. We denken dat we die gedachten, patronen, overtuigingen, emoties  zijn, en dit is dan ook de enige reden dat je niet alles creëert of krijgt wat je wenst. Door middel van de Sedona methode kunnen we die gedachten/overtuigingen/ emoties loslaten, waardoor we wel krijgen wat we verlangen. Hoe dit werkt, leg ik je in mijn workshop uit . Ik neem je mee op onderzoek, hoe we ons zelf vastzetten, maar ook hoe we dit weer los kunnen laten, zodat we kunnen zijn wie we echt zijn. 

 

Ga je mee?

Liefs Marlies

Planning / tickets

Op deze pagina vind je geen nieuwe datums voor fotografie wandelingen meer. Fotografie is een deel van mij en zal gecombineerd gaan worden met mijn nieuwe droom; jou leren loslaten wat je niet bent en worden wie je wilt zijn.

De fotografie wandelingen staan op pauze.

Ik ga mijn hart volgen en nieuwe dromen werkelijkheid maken.

Ik wil je graag meenemen in een reis, waarin ik je handvaten geef om alles wat jouw belemmert los te kunnen laten. In combinatie met de Wet van de Aantrekkingskracht, belooft het een transformerende reis te worden.

Houd mijn social media in de gaten voor updates.

Liefs Marlies

Wat als je alles kunt loslaten wat jouw belemmerd om te zijn wie je bent? In kleine workshop vorm zorg ik ervoor dat jij de handvaten krijgt die jij nodig hebt. Het liefst buiten in de prachtige duinen van Vlieland, bij slecht weer is het uiteraard binnen.

 

Houd mijn social media in de gaten voor meer informatie.

Ik hoop je snel te ontmoeten, zodat je kunt gaan ontdekken wie je wel bent.

Planning / tickets