Vliemeisje hoe het begon

Vliemeisje is ontstaan na een frisse strandwandeling rondom de Noorderstoek. Wanneer je wel eens mee bent geweest met de fotografie wandeling, weet je precies wat daar zo magisch is. Op dit punt heb je een fenomenaal uitzicht over de Richel, Terschelling, en met een beetje geluk Harlingen. Op dit stukje heb je geen woorden nodig, je hebt alleen je zintuigen nodig om dit alles te kunnen voelen. De vragen; hoe breng ik het eilandgevoel over aan anderen? Hoe kan ik zorgen dat mensen die net als ik verliefd zijn op Vlieland dit gevoel mee naar huis kunnen nemen? Zorgden voor het begin stukje van Vliemeisje.
Een magazine boordevol eilandgeluk, die je helemaal kunt vullen met wat jij mooi vind. Een schelpje, foto, bloem, de geur. In dit magazine neem ik je mee over Vlieland. Maar dan net even anders. Informatie over Vlieland, tips die je zeker niet wilt missen, wandelroutes, fotografie, recepten en nog zoveel meer. Allemaal gericht op jouw beleving van het eiland. Dat wanneer je thuis bent en even wilt ontsnappen aan je dagelijkse zaken, je alleen maar een fijn plekje hoeft op te zoeken en jouw Vliemeisje erbij kunt pakken. Hopelijk ontstaat er dan vanzelf een glimlach en vult jouw hart zich met je herinneringen.

Vliemeisje heeft als visie om iedereen dat eilandgevoel te laten ervaren. Ik wil je graag iets meegeven, waar je ook later nog een glimlach van krijgt. Ons belangrijkste bezit zijn onze herinneringen, vanuit hier zijn er ook ansichtkaarten ontstaan. Zodat jij ook die glimlach mag bezorgen.
En naast de ansichtkaarten, tuinposters, foto’s op canvas of aluminium, deel ik graag mijn passie voor fotografie met jou. Tijdens de fotografie wandeling gaan we op pad met onze smartphone, en wandelen we over een van de mooiste plekjes van Vlieland. Ik ga je helpen om met je smartphone fantastische foto’s te maken. Zodat je zelf je herinneringen vast mag leggen en dat eiland geluk zelf kunt ervaren.
Vliemeisje groeit en ontwikkelt, er liggen weer nieuwe dromen en verlangens te wachten. Dromen waarin ik een stukje met je mee loop over Vlieland, je jouw unieke superpowers mag ontdekken en met frisse en nieuwe energie je dromen mag gaan vervolgen. En hiernaast ga ik op zoek naar middelen om mijn inmiddels afgeronde vliemeisje deel 2 , ook aan jullie te kunnen tonen.

Ik hoop dat je met veel plezier en een grote glimlach mijn blogs mag lezen, en wie weet zien we elkaar op Vlieland.
Via mijn social media kanalen op Instagram Vliemeisje en Facebook, deel ik met regelmaat mijn nieuwe fotoĊ›, projecten en andere bezigheden.

Liefs Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *