Wat als je al grenzeloos bent?

We zitten momenteel in een behoorlijke shift van energie. Al het oude, alle zware energie die ons niet meer dient wordt langzaam uit ons en uit de wereld gefilterd. In deze shift of evolutie zoals hij ook door sommigen wordt genoemd, komt er dus veel naar boven. Voornamelijk alle oude stukken die je nog niet hebt gevoeld, komen weer naar boven om opnieuw gevoeld en bevrijd te worden. En ja soms is dit niet fijn, voelt het zwaar en voel je je alleen. Weet dat je nooit alleen bent, we gaan hier met elkaar doorheen, ook ik en vele anderen met jou. Je bent veilig om alles te voelen, altijd, ook al voelt het soms niet zo. 

 

Tijdens dit alles luister ik graag naar voor mij  inspirerende sprekers, sommige zo accuraat dat het bijna lijkt alsof ze in mijn hoofd zitten. Dit geeft mij het gevoel dat ik niet alleen ben, dat we dit met elkaar doen. 

Hoe stoer en dapper zijn wij, dat we wisten dat we hier doorheen zouden gaan. Dat we wisten dat we hierin onze rol zouden spelen. We wisten dat we deze momenten ook zouden ervaren, en toch kozen we ervoor om dit te willen ervaren. Dus geef jezelf een dikke knuffel, je doet het hartstikke goed, er kan niks verkeerd gaan, je wist ook dat deze shift je naar iets moois zou leiden. Voel dat en vertrouw erop. Herinner jezelf eraan, wanneer je even niet meer weet wat je moet. 

 

Maar ook wilde ik je dit meegeven. Iets wat de laatste dagen steeds sterker door mijn hoofd spookt. Ik hoop dat het je mag dragen in je reis, dat het je verlichting mag geven. 

 

Wat als er maar 1 energie is? Wat als die ene energie die hele werelden creëert, dus ook door jou stroomt? Wat als die energie zich vorm geeft als een jou, of als een mij, of als emoties, een gedachte,  als je lichaam, als een huis en dus als het leven. Maar dus allemaal dezelfde liefdevolle, grenzeloze energie is?

 

Hoe voelt dat voor jou?

 

Wil je geest dit onderzoeken? Kan je observeren wat hij wil onderzoeken? 

Wie is degene die NU dit leest? Ben jij de lezer of ben je degene die waarneemt dat hij leest?

 

Ben jij die sensatie in je lichaam? Of heeft een lichaam sensaties en ben jij de waarnemer?

Hoor je een geluid? Ben jij dit geluid? Of ben jij degene die waarneemt dat hij dit geluid hoort?

 

Voel je een emotie? Ben jij die emotie? Of ben jij degene die de emotie waarneemt?

 

Experimenteer hier maar eens mee, ik ben benieuwd wat dit voor je betekent.

 

Liefs Marlies

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *