workshop leren loslaten

 

Let the power of what you love

be what you do 

 

-Rumi- 

 

 

Deze workshop is ontstaan door mijn eigen reis, in het ontdekken hoe ik iets los kan laten. Laat het toch los, is heel vaak tegen me gezegd. Ik wilde het wel, maar wist nooit hoe ik dit moest doen?  

Samen met een oer gevoel, een dieper weten dat er toch meer moest zijn dan dat ik ervaarde, werd mijn leven onbewust een zoektocht naar het hoe dan… 

 

Tot ik in het voorjaar van 2021, een boek in handen kreeg van Abraham Hicks. Zodra ik de bladzijden open sloeg, was het alsof ik deze informatie altijd had geweten, en er een dieper stuk van mij onmiddellijke herkenning voelde. Ik belde mijn vriendin Sabine, en samen wisten we dat dit was waar we al die tijd naar zochten: GOUD.  

 

Maar ook hier liep ik weer tegen het stuk loslaten aan. Toen kwam ik in aanraking met de Sedona Methode. Wauw, dit gevoel van bevrijding zal ik nooit meer vergeten. Dit boek bevat alle handvatten, om wel los te laten. Na vele masterclasses, uren lezen en bestuderen, wilde ik maar 1 ding. Doorgeven aan jou! 

 

Wil je ontdekken wie je echt bent, wie je bent zonder alle overtuigingen die je hebt overgenomen? En ervaren hoe bevrijdend loslaten werkt, dan nodigen we je graag uit bij onze workshop.  

 

In de workshop ervaar je in een veilige setting wat loslaten met je doet. Je hoeft niks te voelen wat je niet wilt voelen. Je mag erop vertrouwen dat wat losgelaten wilt worden, aan jou verschijnt. De workshops bestaan uit een groeps release ( een release is een oefening waarin je loslaten ervaart), informatie bestaande uit wat zijn emoties/gedachten, hoe houden we ze vast, de identificatie, weerstand en er is ruimte om 1 op 1 samen los te laten in de groep.

De workshop en de zoom calls zijn erop gericht om jou in een korte periode een transformatie te laten doorgaan. Je ontvangt alle handvatten die je nodig hebt, om zelf verder te oefenen.

Loslaten is niet iets wat je doet, loslaten is een natuurlijk proces net zoals ademen. In de ruimte die ontstaat wanneer iets er mag zijn, lost het op.

Ben jij dit gevoel, of ben je de ruimte die dat gevoel ervaart? Gevoelens en gedachten zijn geen feiten, hierdoor kun je altijd de keuze maken of je ze blijft geloven, of niet.

Iedereen ervaart de wereld door de lens van zijn of haar gedachten en overtuigingen en niet zoals de wereld in werkelijkheid is. Dit is de reden dat iedereen in een ruimte een andere ervaring heeft.

Wanneer we onze overtuigingen en gevoelens loslaten, ervaar je dat je je steeds vrijer voelt. Je ontvangt weer de regie die je altijd had, maar ergens onderweg misschien  bent vergeten. Loslaten is geen quick fix manier, omdat er in werkelijkheid alleen maar is wat er nu is. Maar door het inzetten van het voelen wat je voelt, ervaar je de vrijheid en de flow die er altijd al was maar die je niet kon voelen.

Je gaat ervaren dat loslaten direct ruimte geeft. Ruimte voor iets nieuws. Een nieuwe blik, een nieuwe start, een nieuw begin. Ruimte om te ademen en om te zijn wie je bent.

 

Je ervaart in de workshops wat er gebeurt, wanneer iets er even mag zijn. ( altijd met begeleiding).

Wanneer dit alles met jou resoneert, je open staat voor een nieuwe blik, nieuwsgierig bent en op zoek naar meer. Dan is de workshop of de 1 op 1 call voor jou.

En geloof me vooral niet op mijn woord, maar kom zelf ervaren wat het met je doet.

 

De workshop zal verfrissend zijn, het zal je een opstapje geven in de ervaring wie je echt bent. Zodat je met een andere blik weer op de boot stapt. Een stuk lichter, bevrijd en klaar voor een nieuwe reis in je leven.  

 

De workshop zal met mooi weer gegeven worden in het duin, met een van de mooiste uitzichten van Vlieland. Bij minder weer zal de workshop gegeven worden op een plek waar dromen samen komen: de kapel van Fortuna. Zorg dus dat je je contactgegevens invult bij het maken van je boeking, zodat we je op tijd kunnen informeren.

De workshop zal ongeveer 1,5 a 2 uren duren, de kosten voor deze investering in jezelf is 60 euro per persoon.

 

Neem een kijkje in de agenda en boek je plekje. Of stuur ons een berichtje. 

En mocht je dit alles graag willen ervaren, maar ben je niet in de gelegenheid om naar Vlieland te komen. Of vind je het fijner om 1 op 1 dit alles te ervaren? Ook dat is mogelijk.

Want vanaf 1 maart bieden we 1 op 1 calls aan, waarin we gericht samen kunnen loslaten wat jou nu nog belemmert. Deze 1 op1 calls zijn voor jou, wanneer je open staat voor nieuwe mogelijkheden en klaar bent om in een korte periode los te laten wat jou nu tegenhoudt. De sessie zijn 60 minuten en je kunt ze inplannen wanneer jou schikt. Interesse?

Neem een kijkje op de pagina 1 op 1, of neem contact op via de contact pagina.

Via mijn instagram pagina Vliemeisje ervaar je een dagelijkse portie eiland gevoel, gecombineerd met inspirerende quotes en persoonlijke teksten.

Voel je welkom.

 

 

Liefs Marlies en Sabine 

Check de agenda voor de geplande workshops.

Staat er echter niks voor je tussen, maar heb je wel interesse: neem dan contact met met Vliemeisje!

Lees hier wat andere deelnemers vertellen over de workshop

 

  • (Marloes) Allereerst natuurlijk de locatie van de workshop: In de duinen op een kleedje, de wind en de zon voelen, en de zee op de achtergrond; magisch. Zowel Marlies als Sabine zijn enorm toegankelijk, het voelde erg veilig. Soms is de materie pittig, maar met een lach werd het niet te zwaar. En toen kwam de eerste release… Het was bijna niet te geloven, dat loslaten zo makkelijk kan zijn. Het vervaagd gewoon. Nu ervaar ik rust, dat alles er mag zijn, omdat ik weet hoe ik het kan loslaten.
  • (Neeltje) Ik vond het een hele waardevolle workshop. Ik heb altijd moeite gehad met accepteren en loslaten. Tijdens de workshop dacht ik bij alles; dit gaat over mij. De releases waren heel erg fijn, nu heb ik handvatten om dit ook zelf te kunnen. De locatie was echt top!
  • (Nienke) Marlies had mij al langere tijd weten te inspireren door haar prachtige fotografie van Vlieland. Toen ik in een diepe put zat, zag ik weer licht na een berichtje en wat mail contact. Dit voelde zo fijn. Tijdens de workshop zaten we op een prachtig plekje in de duinen. De sfeer is heel veilig en vertrouwd. Aan het einde van de workshop voelde ik me een stuk lichter. Ik kan je deze workshop met 100% aanraden, als je graag wilt weten hoe je loslaat.
  • (Charity) Ik heb afgelopen dinsdag als leuk en ontspannen ervaren, was erg relaxed in de kleine groep. Tijd en aandacht voor een ieder, fijne sfeer.
  • (Annemiek) Vlieland, vlak voor de start van een nieuw jaar. Wat mij betreft de beste plek en het beste moment om dingen los te laten. Zeker na een best heftig jaar. En dan komt er precies nu een mooie workshop op je pad. Even een ochtendje me-time op een prachtige plek. Het was heerlijk en de tranen vloeiden rijkelijk. Meer dan genoeg om los te laten dus. En dat voelde goed, meer dan goed. Dus Vliemeisje(s) bedankt! Het eerste zaadje is geplant en ebt nu door naar de zee. Wordt vervolgd!
  • (Ad) Ik kwam naar de workshop uit interesse en eigenlijk zonder specifieke verwachtingen. Wat me aansprak was de veiligheid en openheid. Het heeft me ook weer even een zetje in de goede richting gegeven: Leef het leven in vertrouwen!
  • (Lydia) Dit was mijn tweede keer voor een workshop bij Marlies. Het was weer zo fijn, mooie informatie gekregen, mooie gesprekken gehad en de releases waren ook weer indrukwekkend. Het verlicht je, het zet je tot nadenken, maar ook tot ontspanning. Loslaten vind ik heel lastig en je hoeft natuurlijk niet alles weg te stoppen, maar de gesprekken en releases helpen me daar steeds meer bij en geven verlichting.
  • (Wendy) Vandaag ben ik bij een hele interessante workshop geweest op Vlieland. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, of eigenlijk wat het in zou houden. Ze vertelde mij dat het een mix van spiritueel en nuchterheid zou zijn. Voor mij iets heel nieuws. En ik denk ook door de gedachte die je daarbij hebt.Dit was het dus totaal niet. Het was heel fijn en relaxt. Voor mij dus iets totaal nieuws, maar ik heb geen moment gehad waar ben ik aan begonnen. Ik hoop dat wat ik heb meegekregen kan gebruiken in de toekomst. Ik fa het zeker proberen met de handvatten die ik heb meegekregen.
  • (Caroline) Ik was direct verrast over de vele inzichten die ik kreeg. Marlies leerde mij hoe ik gedachten kan loslaten die energie kosten, en niks opleverden. Dit zorgt ervoor dat ik meer energie overhoud voor zaken die er echt toe doen. en hiermee behaal ik meer doelen dan ooit te voren. Hierbij heeft Marlies mij een inkijkje gegeven in de Sedona methode. Kortom ik voel het als een verrijking dat ik dit heb mogen leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *