online loslaat sessie

Welkom op de pagina voor onze allernieuwste aanwinst; 1 op 1 coaching. De coaching vind plaats via Teams, online dus.

Deze manier van coaching is ontstaan vanuit de behoefte van vele vragen die ik mocht ontvangen, van mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar Vlieland te komen.

Na vele mooie ervaringen, waarin er soms binnen 1 sessie zoveel gebeurde en deelnemers vleugels kregen, ontstond de wens om dit iedereen te gunnen.

Wil jij in korte tijd ervaren hoe bevrijdend loslaten werkt?

Heb je al langere tijd het gevoel dat iets je tegenhoudt, ben je er klaar mee om weer terug te vallen in oude patronen. En bovenal geloof jij dat dit anders kan? Voel je dat er meer voor jouw klaar ligt? Dan nodig ik je uit om kennis te maken met loslaten.

Wat kun je verwachten? In korte tijd een transformatie ervaren en iedere sessie duidelijke handvatten die voor jou persoonlijk direct toepasbaar zijn.

Ik hou zelf niet van lange trajecten, omdat ik heb ervaren dat dit anders kan. Binnen 1 sessie ervaar je al dat je altijd een keuze hebt. Hou ik dit vast, of laat ik het los? Wat voelt beter?

Je ervaart meer ruimte, waarin nieuwe mogelijkheden ontstaan. Je kunt gericht oefenen op wat ik je meegeef. Hierdoor zul je ervaren dat je binnen enkele sessie s al een totaal andere kijk hebt op wat jij dacht dat een groot probleem was.

Ik zal je aan het begin van de sessie vragen wat je graag wilt loslaten. Samen duiken we hierin en ervaar je de rust en kalmte die altijd al in je aanwezig is. Er komt meer flow in je leven, en toevalligheden stapelen zich op.

1 op 1 is geschikt voor iedereen die niet naar Vlieland kan komen, maar wel wil ervaren wat loslaten kan betekenen.

 • graag persoonlijk wil ervaren hoe loslaten werkt
 • last heeft van angsten
 • last heeft van nare emoties
 • voelt dat hij /zij wordt tegengehouden door iets
 • herinneringen die je achtervolgen
 • schuld/schaamte
 • niet goed genoeg/niet waardevol
 • keuzes maken
 • emoties op een gezonde manier los te laten
 • piekeren e.d
 • onrust/ spanning

Vraag je je nu af of jouw thema/sessie ook geschikt is voor de online loslaat sessie, stuur me dan vooral een mail op het onderstaande mailadres: vliemeisje@gmail.com.

De kosten voor 1 op 1 bedragen 50 euro inclusief btw voor 60 minuten via Teams.

De factuur ontvang je na de sessie in je mail.

Vervolg afspraken worden in overleg gemaakt

Na  de afspraak ontvang je van mij een korte samenvatting en loslaat vragen van ons gesprek.

Let op:

Deze manier is alleen geschikt voor jou, wanneer je  open staat voor een nieuwe blik en of ervaring. Wanneer je behoefte hebt aan een lang termijn coaching is dit niet de juiste weg. In mijn ervaring zijn de calls letterlijk een wake up call en transformerend waarin je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt.

Wil je het vasthouden of wil je het loslaten, is de vraag die je mag beantwoorden voordat je een afspraak maakt.

 

Dus wil jij in korte tijd ervaren wat loslaten voor jou kan doen, aarzel niet en neem contact met me op

( Disclaimer: Loslaten is geen vervanging voor een arts, raadpleeg bij medische problemen of zorgen hierover altijd een arts).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *