Toekomstige jij

Vragen waar je hart een sprongetje van maakt, een traan die biggelt langs je wangen. Een glimlach die niet meer van je gezicht af wil. Deze brief is voor jou, vol met liefde en positieve energie. Ik geloof dat we hier zijn om de beste versie van onszelf te worden. Want als wij de beste versie van onszelf zijn, verandert alles om ons heen. Veel leesplezier.

Lieve toekomstige jij,

 

We gaan van ons hoofd naar ons hart. Ons hart wat gevuld is met liefde. Liefde voor wie we zijn, liefde voor wie we willen worden, liefde voor alles om ons heen.

Je bent geboren uit liefde, je bent geboren omdat we je nodig hebben. Je bent geboren omdat je nog een keer alle liefde en vreugde van het leven wilde ervaren en voelen. Je was even vergeten dat je bestaat uit de energie van liefde, je was het even kwijt hoe het ook alweer moest. Maar diep van binnen herinner je je alle stappen die je wilt zetten. Je herinnert je dat je hier kwam om te ervaren, om te voelen en om plezier te maken.

Lieve toekomstige jij,

Waar zou je staan als je alle energie en kracht van het universum hebt? Waar zou je zijn, zonder de energie van je denken en overtuigingen. Waar zou je zijn, als je beseft dat je patronen en overtuigingen er alleen maar zijn omdat jij er aandacht aan geeft? Dat al je gedachten bestaan uit energie.  Dat jij niet  je gedachten en overtuigingen bent? Wat zou je doen, wanneer je alles kon zijn wat je wilde? Wat zou je doen als je niet meer zou denken maar voelen? Wat zou je doen als je je beseft dat je bestaat uit liefde. Wat zou je doen als er geen grenzen zouden zijn? Wat zou je doen wanneer je je herinnert dat de enige die jou tegenhoudt jezelf is?

Waar zou je staan als je je vanaf nu focust op alle mooie dingen om je heen? Als je je beseft dat alles om je heen een creatie van jou is? Dat alles maar dan ook alles verbonden is met elkaar? Wat zou je doen, wanneer je er zelf voor kunt kiezen hoe je reageert? Wat zou je doen als je je zelf in ieder moment de vraag stelt: Hoe wil ik dat het is? Wat zou ik doen zonder beperkingen? Wie zou ik zijn in mijn toekomstige leven? Wat zou jouw toekomstige zelf nu doen? Wat zou er om je heen veranderen, wanneer je kiest voor liefde. Wat zou er voor jou veranderen, wanneer je iedere dag besluit dat je vandaag alleen mooie dingen wilt zien en horen. Wat zou er veranderen als je kiest voor het volgen van blijdschap? Waar zou je staan zonder je overtuigingen? Waar zou je zijn wanneer je kiest om te spelen? Wat zou je voelen als je iedere dag kiest voor het volgen van je gevoel. En wanneer je in een moeilijke situatie komt, je ervoor zou kiezen om dit te zien als een uitnodiging om de keuze te maken om te leven en te zien vanuit liefde. Wat zou er veranderen wanneer je bij een gedachte bedenkt of deze fijn is of niet. En als deze niet fijn is, focus je op een gedachte die je wel blij maakt.

Je bent het waard! Alle patronen en overtuigingen die je mee hebt genomen, of over hebt genomen zijn energie. En energie kun je veranderen. Je kunt het ieder moment veranderen door je je toekomstige zelf voor te stellen. Wie of wat ben je? Waar sta je? Wat doe? Focus je op gedachten en gevoelens die je blij maken. Wees dankbaar voor alle inzichten. Zonder die inzichten sta je niet waar je nu staat. Sta jezelf toe om alles te doen en te worden wie je wilt zijn!

Want jij bent alle kracht en energie van universum. En met al die kracht en energie kun je alles doen, en zijn wie je wilt zijn. Wie je echt bent. Stel jezelf deze vragen, en kies voor vrijheid in plaats van vasthouden. Kies voor jouw toekomstige zelf.

 

Liefs Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *