Jouw verhaal

Wat is jouw verhaal? Heb je hier wel eens over nagedacht? Dat alle ervaringen, gedachten, overtuigingen jouw verhaal verkleuren? Dat je doordat je dit verhaal keer op keer aan jezelf vertelt, je bent gaan geloven in dit verhaal. Dat je denkt dat je dit verhaal bent. Ik kan niet goed tegen drukke ruimtes bijvoorbeeld, is een overtuiging een deel van wat jij vertelt aan jezelf doordat je misschien een keer hoofdpijn kreeg tijdens een feestje, of ergens anders waar veel mensen waren. Je bent dit gaan koppelen aan het feestje, of misschien zei iemand wel joh komt vast door de drukte, of de muziek of iets anders. Wat jij als jouw waarheid aannam. Maar als ik nu vertel, dat dit helemaal niet jouw verhaal hoeft te zijn, dat jij iedere dag zelf kan bepalen of je hierin nog wilt blijven geloven, of dat het tijd is voor een nieuwe versie van dat verhaal. We nemen het heden mee naar het nu, en verwachten dat dit altijd zo blijft. Maar is dat dus wel zo? Wat als we wel in staat zijn om ons verhaal te herschrijven, wat als we wel een nieuwe versie kunnen creëren. Wat zegt dat over wie wij zijn? Wat zegt dat over de macht en power die het jou geeft. 

 

Voordat je geboren werd, heb je er bewust voor gekozen om in dit lichaam terug op aarde te komen. Je wilde plezier maken, nieuwe dingen ontdekken, nieuwe dingen creëren. Je kwam puur op de aarde, en langzaam aan door wat anderen zeiden, deden of door wat je zag, kleurde jouw waarheid. Kijk eens naar het plezier waarmee kinderen in het leven staan, dat is de essentie van ons bestaan. Plezier maken, nieuwe dingen ontdekken en creëren vanuit plezier en ontspanning. Leven vanuit het NU, zonder beperkende gedachten en overtuigingen. In essentie zijn we allemaal energie of bewustzijn, en vanuit dat bewustzijn kunnen we alles creëren en manifesteren wat we zijn. Als wij onze gedachten creëren, waarom kiezen we er dan niet voor om alleen maar positieve gedachten te creëren? Waarom laten we ons leiden door een oud verhaal van wie we zijn? 

 

Als alles energie is, zelfs onze gedachten, zelfs alle sensaties, geeft dat ons een nieuwe kijk? Energie verandert altijd, het zit nooit vast, alles is altijd met elkaar in beweging. Wij hebben de power om ons verhaal te veranderen en daarmee ook wie we zijn te veranderen. We kunnen kiezen voor een nieuwe waarheid, voor een nieuw verhaal. 

 

Wie wil jij zijn?

Waar wil je zijn?

Wat wil je zijn?

 

Beantwoord deze vragen, schrijf ze op, hang of plak ze ergens waar je ze iedere dag ziet en transformeer jezelf tot de beste versie van jezelf. Je bent hier niet gekomen om net zoals ieder ander te zijn, je bent hier gekomen omdat je iets wilde creëren, je hebt er bewust voor gekozen!! En als je er bewust voor hebt gekozen, ben je dan niet nieuwsgierig naar wat het leven voor jouw in petto heeft? Wat er gebeurt als jij besluit om het verhaal van jezelf te transformeren naar een geheel nieuw level? 

Besluit vanaf vandaag dat jouw nieuwe hoofdstuk begint, dat je ervoor kiest ( bewust) om je te focussen op waar en wie je wilt zijn. Zo vaak mogelijk, voel het in je lijf. Voel die glimlach op je gezicht, voel al je dromen en verlangens. 

Jij hebt de kracht om je te transformeren tot wie je echt wilt zijn, iedere dag, ieder moment opnieuw.

 

Jij kan dit!

Ik geloof in je,

 

Liefs Marlies

6 gedachten over “Jouw verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *