Devine Design mijn inzichten deel 1.

Ik volg Lori al een tijdje via Instagram, de informatie die ze deelt is altijd precies datgene wat er speelt in mij en anderen. Ze channelt informatie die ze doorkrijgt in spot on berichten. Verduidelijkt wat we voelen en waarom, en daarin is ze altijd uniek en zichzelf. 

 

Dus toen ze deelde dat ze een boek had geschreven, zette ik mezelf op de wachtlijst. Weken gingen voorbij en ik was echt oprecht nieuwsgierig naar haar boek Devign Design. 

Toen ik op een dag naar het strand ging en deelde met een vriendin dat ik zo nieuwsgierig was naar boek en bijna niet meer kon wachten, lag hij in de gang.. Dankjewel Universum.

 

Bijna opgetogen begon ik met lezen. En al snel voelde ik herkenning , herkenning in het verhaal. Maar ook veel meer diepgang en informatie dan ik ooit had gelezen. 

 

Er worden heel veel bladzijden gewijd aan het ontstaan van de aarde, al het leven op aarde, en ontstaan van de menselijke vorm. Super inspirerend en heel veel diepe herkenning. 

Bevestiging dat alles energie is, dat we met elkaar en alles op aarde en de aarde zelf zijn verbonden. Waarom? Omdat zoals wordt beschreven Source ( de bron van alles) zich heeft opgesplitst  als experiment in onder andere de aarde als apart bewustzijn.En dat het ook hierom is, dat wat wij voelen niet altijd van ons hoeft te zijn of is, want als we met alles zijn verbonden voelen we ook alles. 

Met name de mensen zoals ik die sensitief zijn. Dat emoties, overtuigingen en patronen ook bewustzijn is, bewustzijn wat is gemaakt om door ons heen te stromen. Dat we altijd verbonden zijn met ons hoger bewustzijn en onze blauwdruk ( de reden waarom we op aarde terug kwamen), en dat die ons stuurt door middel van bewustzijn ( energie wat wij voelen als intuïtie). 

En vooral nu alles naar een hoger bewustzijn gaat, komen de lage frequenties van energie meer naar voren, we voelen meer oude pijn, oude patronen en overtuigingen die we weggestopt hadden. Ze komen naar boven om gevoeld te worden, zodat ook zij kunnen transformeren naar hogere frequenties. We doorvoelen dus onze emoties en patronen die alleen voor onszelf, maar voor de hele wereld!

 

Na het lezen van de eerste bladzijden en hoofdstukken, liep ik s avonds over straat en keek omhoog. Opeens voelde ik de zin: wat als dit leven dit alles een spel is? De aarde is gecreëerd door source als een experiment, wij als hoger bewustzijn wilde bewust meedoen in dit experiment en hebben gewacht tot het tijd was. Dus wat als dit alles een spel is, een experiment is wat aarde als bewustzijn wilde ervaren? Een spel waarin wij in een menselijke vorm als bewustzijn wilde meespelen als hoofdrolspeler, acteur, scriptschrijver enzovoort.

We wisten dat we onze eigen werkelijkheid konden creëren, dat we door middel van intentie en energie alles kunnen creëren wat we willen. We zijn gekomen omdat we de wereld en onze ervaringen zelf kunnen creëren. 

Dus wat als we meespelen in dit spel genoemd het leven, zouden we dan nog steeds alles zo serieus nemen?

En als we dus alles zelf gecreëerd hebben voor ons hoogste goed, zouden we dan anders kunnen kijken naar ervaringen vanuit het verleden? Wetende dat we die zelf hebben gecreëerd voor ons hoogste doel/zelf. 

 

Alles wat we willen ervaren hebben we meegenomen in een blauwdruk wat is verankerd in ons lichaam.  Er is altijd een connectie met ons hogere zelf die ons herinnert aan die blauwdruk ( wij noemen dit intuïtie). 

 

De volgende keer wanneer je emoties voelt, herinner jezelf dat dit het bewustzijn is, bewustzijn waar de aarde en alles wat erop groeit, bloeit en leeft van gemaakt is. Bewustzijn is altijd neutraal, niks is goed of fout. Herinner jezelf bij het doorvoelen van emoties die zwaar voelen, dat ze alleen maar gevoeld willen worden zodat ze van frequentie kunnen veranderen, zodat ze mee kunnen veranderen van bewustzijn. En vergeet niet dat alles gecreëerd is van bewustzijn, voel je verbonden en weet dat je altijd wordt geleid. 

 

Ik besef me heel goed dat deze informatie heel veel aspecten die wij hebben geleerd, in een ander perspectief zet. Zoals ik al vaker zei,dit is mijn waarheid en mijn waarheid hoeft niet jouw waarheid te zijn of te worden. Voel of je herkenning voelt, zo niet is dat ook prima, zo ja dan hoop ik dat je samen met mij deze reis vervolgt. 

 

Liefs Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *